Ce spun angajatorii despre studenții și absolvenții ETTI?

 

Studenții și absolvenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca reprezintă pentru noi o sursă foarte importantă de talente cu o bază solidă de cunoștințe tehnice. Interacțiunile noastre cu aceștia, cât și cu profesorii secției ETTI, s-au bazat pe comunicare deschisă, încredere și colaborare.

Studenții sunt responsabili, lucrează bine în echipă și sunt ambițioși. Adaptarea lor în mediul profesional s-a realizat destul de ușor, aceștia fiind mereu curioși și deschiși să învețe lucruri noi ce țin de tehnologia și procesele noastre.

Claudia Faragó – Emerson SRL, Engineering Learning and Development Programs Leader

Studenții de la UTCN - ETTI care au fost inclusi în cadrul proiectului Practicăm EXcelența (PEX) s-au remarcat prin bune cunoștințe tehnice legate de electronică și programare, dând dovadă de gândire logică, deschidere și motivație în activitățile desfășurate.

Pregătirea universitară a studenților Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și experiența dobândită în proiectul PEX le-au permis acestora să obțină în cadrul NTT DATA Romania fie burse, fie locuri de muncă în zona de Software Development și Software Testing.

Diana Stănese - NTT DATA Romania, Head of Coaching School and Academic Initiatives, Human Resources

Suntem încântați de colaborarea pe care o avem cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și considerăm că planul de învățămant pe care facultatea îl are dezvoltat în cadrul programelor de licență și master oferă o bună pregătire viitorilor absolvenți si acoperă și nevoile pieței.

Am putut observa că absolvenții pe care i-am atras sunt foarte bine pregătiți, au venit cu un bagaj bine pus la punct de informatii, au reușit să se integreze foarte bine în cadrul echipelor, sunt persoane de încredere, iar informațiile pe care aceștia le-au acumulat în anii de facultate le sunt de mare folos, acum, în domeniile în care lucrează.

Considerăm că educația este una din principalele priorități de care trebuie să se țină cont când discutăm despre o societate sănătoasă, și suntem de părere că sistemul educațional trebuie să fie conectat la nevoile din mediul de lucru și mai ales să aibă în vedere îmbunătățirea programelor de studiu pentru a putea satisface nevoile actuale unei realități în continuă schimbare.

3Pillar Global