„Fascinating Electronics for a Cool World” - Summer School – 20 – 25 august, Italia

AENEAS, EPoSS si INSIDE (partenerii industriali din KDT JU) organizează o scoală de vara complet gratuita pentru studenți, prezint mai jos câteva detalii.

„Fascinating Electronics for a Cool World” - Summer School – 20 – 25 august, Italia!

Scoală de vară organizată de AENEAS, EPoSS si INSIDE (partenerii industriali din KDT JU) care vizează studenții care au fost înscriși la studii universitare de cel puțin doi ani și mai au cel puțin un an de parcurs.

Prima ediție „Fascinating Electronics for a Cool World” va avea loc în Bertinoro, Italia, aproape de Bologna, în perioada 20-25 august 2023. Evenimentul își propune să inspire și să atragă noi talente în comunitatea europeană a componentelor și sistemelor electronice.

Scoală de vara este complet gratuită pentru studenții selectați, inclusiv cazare și mâncare.

Cheltuielile de deplasare până la locația școlii de vară vor fi rambursate pe baza de decont până la o sumă totală de 500 de euro per student.

Selecția se va baza pe scrisoarea de motivare, una până la trei scrisori de recomandare și foaia matricolă. Se va ține cont de echilibrul de gen și geografic.

Rezultatele selecției vor fi comunicate studenților în data de 31 mai 2023.

Mai multe informații privind agenda, aspectele practice și înregistrare găsiți accesând: https://ecscollaborationtool.eu/summer-school-2023.html

Go back