Plexus Oradea - Graduate and internship program

Plexus Graduate Program

 

Graduate Program este programul dedicat absolvenților talentați care isi doresc sa experimenteze activitati diverse, sa se dezvolte intr-un mediu dinamic și sa cunoasca o multime de oameni interesanti.

Printr-un program rotational, pe o durata de 2 ani, ai sansa sa explorezi mai multe functii si departamente ale companiei, sa te dezvolti si sa iti folosesti creativitatea, dupa care vei putea decide unde ti-ar placea sa iti continui activitatea.

Click pentru mai multe informatii: https://bit.ly/3FnU9ir

 

Plexus Internship  Program

 

Te invităm să te alături echipei Plexus într-un program de internship plătit care îți va deschide noi orizonturi spre învățare și dezvoltare, spre crearea de conexiuni și petrecerea unui timp de calitate alături de profesioniști, te va ajuta în startul carierei tale și vei afla ce ar trebui să te motiveze pentru a atinge succesul profesional.

Trimite-ne aplicația ta la jobs.ro@plexus.com până în data de 15 mai 2023 și rezervă-ți un loc în programul nostru care se va desfășura în perioada iulie – septembrie 2023, în care te vei bucura de experiența practică și structurată.

Alături de noi vei avea oportunitata de a dobândi noi competențe și experiențe profesionale.

Go back