Bine ati venit la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei - UTCN

Invent for the planet - editia 3 - 14 -16 feb 2020

Concursul Invent for the Planet este patronat catre Texas A&M University, College Station, USA, se va desfasura simultan in 30+ centre universitare din lume, si este o experienta de design intensiv (IDE) in care echipe de 4-5 studenti, formate in prima zi a concursului, au avut la dispozitie 48 de ore sa conceapa o solutie pentru una din problemele propuse de catre organizatorii evenimentului. Problemele se pun la dispozitie studentilor cu o saptamana inainte de eveniment, pentru a permite studentilor un timp de cercetare inainte de eveniment.

Inscrierea studentilor doritori se poate face pana pe data de 1 februarie 2020, la adresa: http://bit.do/IFTP2020Reg
Pot participa studenti de la toate facultatile din Universitatea Tehnica, de la anul I licenta, pana la master an II (inclusiv).

Concursul se va desfasura intre 14-16 februarie, in Universitatea Tehnica, in sediul de pe strada George Baritiu nr. 26-28, sala va fi anuntata ulterior, in functie de numarul de studenti inscrisi.
O descriere mai detaliata a evenimentului se afla si pe pagina de facebook event, care se gaseste la adresa: http://bit.do/IFTP2020Event

Un video cu reactiile studentilor participanti la editiile precedente se poate gasi pe pagina evenimentului, precum si la link-ul https://www.facebook.com/ade.adelina.967/videos/3562964580410750/


Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter