Programe doctorale - Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei

Contact

Programe doctorale - Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei
Adresa: Str. George Baritiu, nr. 26, Corp S, Sala S2.3, Cluj-Napoca, Romania

Coordonator consiliu: Prof.dr.ing. Mircea Giurgiu
Telefon: 0264 202452
Email: mircea.giurgiu@com.utcluj.ro

Apel privind selecția membrilor CNATCDU, 2020-2024

Stimati colegi,

Având în vedere finalizarea mandatului 2016-2020 al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), Ministerul Educaţiei şi Cercetării a demarat procedura de constituire a noului consiliu CNATDCU, pentru mandatul 2020-2024.

Vă amintim că pe pagina web a UTCN, la sectiunea "Stiri si evenimente (https://www.utcluj.ro/media/notices/2020/FAX_MEC_8719_din_17.03.2020.pdf) a fost postat documentul nr. 8719/17.03.2020 de la MEC referitor la lansarea apelului privind selecția membrilor CNATCDU, pentru mandatul 2020-2024.

 Profilul membrilor CNATDCU trebuie să răspundă următoarelor cerințeminimale:

•           experiență proprie de cercetare recunoscută la nivel național/internațional, dovedită și validată prin realizări specifice și prin îndeplinirea standardelor minimale naționale pentru abilitarea în domeniu;

•           disponibilitatea asumată de a activa în cadrul CNATDCU, implicit renunțând la activitatea în alte consilii consultative ale Ministerului Educației și Cercetării, definite conform art. 217 din legea nr.1/2011 (Consiliul Național de Statistică și Prognoză a Învățământului Superior (CNSPIS), Consiliul Național al Cercetării Științifice (CNCS), Colegiul consultativ pentru cercetare-dezvoltare și inovare (CCCDI), Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior (CNFIS), Consiliul Național al Bibliotecilor Universitare (CNBU), Consiliul de etică și management universitar (CEMU) și Consiliul Național de Etică a Cercetării Științifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării (CNECSDTI);

•           echilibru și capacitate de analiză obiectivă;

•           integritate profesională.

 Termenul de depunere al cererilor Dvs. prin registratura electronică este până cel tarziu luni, 30 martie 2020.

Solicitările vor fi supuse avizului Consiliului de Administrație al UTCN. Numai după aprobarea Consiliului de Administratie colegii nominalizati vor depune aplicaţia pe platforma informatică brainmap.ro.


Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter